V8 Supercars

V8 Supercars: Tim Slade naar TWR Walkinshaw. Stoner exit

Erebus Racing maakte vandaag bekend dat Tim Slade zijn contract met het team niet zal verlengen en voor het seizoen 2014 overstapt naar TWR Holden.

Tekst Willem J. Staat
Foto's archief autosport.nl

2013 Casey Stoner
Casey Stoner houdt de V8 Supercars ofwel de Dunlop Feeder Series voor gezien.


Tim Slade naar TWR Walkinshaw. Stoner exit
Tim Slade zal zijn contract met het team van Erebus Racing niet verlengen en zal in 2014 voor het team van TWR Holden uitkomen. Bij TWR Holden wordt de 28-jarige Slade de opvolger van Russell Ingall."Ondanks robuuste onderhandelingen konden wij met Tim niet tot een overeenkomst komen. Maar gedurende de onderhandelingen heeft hij zich open en professioneel opgesteld. Dit is exact wat wat wij van iedereen verwachten die bij Erebus Motorsport betrokken is" aldus teammanager Ryan Maddison. Over de inhoud van het contract met Erebus Motorsport zal verder geen commentaar gegeven worden.

Casey Stoner stopt met V8 Supercars
De overstap van MotoGP coureur Casey Stoner naar de V8 Supercars is op een teleurstelling uitgelopen. Stoner houdt het aan het eind van het jaar voor gezien. In de Dunlop Feeder Series staat hij als 18e genoteerd. Ondanks een test met het Honda Moto GP Team heeft Stoner geen behoefte aan een terugkeer in de racerij zo liet hij weten. Wel wil Stoner af en toe een autorace rijden.(Bathurst 12 Hrs). Maar niet meer op een competitief niveau.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet