Diversen

PGmotorsport met dreamteam naar 24 Hours of Zolder

480 996 jpg

PG Motorsport zal tijdens de 24 Hours of Zolder uitkomen met een 'Dreamteam'. Teameigenaar Paul Geeris zelf is gepromoveerd tot reserverijder bij dit buitenlandse avontuur en is ontzettend trots op zijn team. Geeris hoopt dit evenement tot een succes te maken en zijn team in de hele Benelux op de kaart te zetten. PG Motorsport is onderdeel van Paul Geeris Porsche Service en heeft in de afgelopen jaren een enorme expertise ontwikkeld op autosportgebied. Paul Geeris zelf is een zeer belangrijke schakel in en voor zijn eigen dreamteam.

Tekst en foto's: PR

De rijders van het PG Motorsport dreamteam zijn Erik den Dekker, Jan van Es, Tjarco Jilesen en Ronald van Ooijen. Met dit goed uitgebalanceerde team verschijnt PG Motorsport op 31 augustus aan de start. Met de ervaring van meerdere racekampioenschappen in teamverband zijn de coureurs geen onbekenden van elkaar en zij gaan dit avontuur samen vol motivatie aan.

480 996-2

"Het 's avonds rijden lijkt mij een geweldige uitdaging', zegt Tjarco Jilesen. Voor de één dus een uitdaging, voor de ander een droom die werkelijkheid wordt. "Sinds het behalen van mijn racelicentie leek dit onhaalbaar, maar nu gaat het dan toch gebeuren", verheugt Ronald van Ooijen zich. Erik den Dekker heeft in het verleden de 24 uur van Le Mans als toeschouwer bijgewoond en dat motiveert hem. "De unieke sfeer en 24 uur lang het gebrul van de motoren was toen al zo bijzonder, dus hoeveel mooier is het dan om nu zelf deel te nemen aan zo'n spektakel", aldus Den Dekker. Voor Jan van Es is racen een passie. Naast deelname aan vele sprintraces is een 24 uursrace een unieke ervaring die hij graag wil meemaken. "Buiten de auto veel plezier hebben met een stel rare gasten en in de auto ultiem racen", hoopt Van Es.

480 996-front

Samen vormen deze rijders een zeer gedreven en gemotiveerd team. Uitgangspunt voor PG Motorsport is het uitrijden van de race, met daarnaast -zeer belangrijk- voor allemaal veel lol! Het team van PG motorsport draait al even met elkaar en is nu klaar voor deze volgende stap, een logisch vervolg dat niet kan uitblijven. De auto, een Porsche 996 GT3 Cup uit 2004, maakt het plaatje compleet. "We starten in Class 1 div 2 tot 3600cc motorinhoud. We verwachten een heel uniek raceweekend tegemoet te gaan, waarin we zelf aan onze doelstellingen gaan voldoen. Daarnaast willen we ook onze gasten een interessant programma aanbieden bij het team van PG Motorsport. Het belooft een unieke beleving te worden!", besluit Paul Geeris zijn enthousiaste betoog.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet