Diversen

Beste coureurs, een kleine noodoproep aan jullie!

maarten memorial

Al 9 jaar is het jaarlijkse evenement de MaartenMemorial gehouden, dit jaar is de 10de editie.

De MaartenMemorial is 10 jaar geleden ontstaan toen Maarten van Sten overleed aan kanker. Maarten had een hele grote passie voor auto's en had zijn eigen Lotus garage. Tegen zijn vrienden en familie zei hij altijd "Als ik in mijn auto zit dan voel ik me niet meer ziek".

Met deze uitspraak zijn zijn vrienden aan de slag gegaan en zo is de MaartenMemorial ontstaan. Via de MaartenMemorial wordt jaarlijks een dag georganiseerd voor patiënten met kanker en hun begeleiders. De bedoeling is om ongeveer 100 exclusieve (sport)auto's bij elkaar te krijgen en de patiënten en mega gave dag te bezorgen door hen in die auto's mee te laten rijden. Ook wordt geld ingezameld voor de Daniel den Hoedkliniek in Rotterdam.

De dag begint in Rotterdam en eindigt op circuit Zandvoort. De glimlach van de passagiers is onbetaalbaar, zeker als we van het circuit afkomen. Kijk anders even op www.maartenmemorial.com dan krijgen jullie een beetje een idee waar wij het over hebben.

De reden dat wij deze aandacht zoeken is omdat we dit jaar nog een aantal echt leuke sportauto's nodig hebben, dus heb jij zo'n auto en wil je iemand een mega gave dag bezorgen rij dan alsjeblieft met ons mee op maandag 5 augustus. Aanmelden kan via de website van de Maarten Memorial.

Alvast bedankt en wij hopen jullie te zien op maandag 5 augustus 2013!

Groetjes Vanessa en Bart Bruggeman.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet