Diversen

Div: Aangepast programma RTL GP Masters of Formula 3

480 start 9438

Met het uitvallen van de Dutch GT-races heeft de organisatie het Masters-programma aangepast. Hoewel het natuurlijk erg jammer is dat we onze Nederlandse koningsklasse moeten missen, blijft er nog steeds een prachtig programma over met naast de Formule 3 de FIA GT, de heerlijke sound van oud-Formule 1- en Champcar en GP2-bolides in de Dutch Super Single Seaters, Dutch Clio Cup, Formido Swift Cup en als vanouds weer de Formule Ford. Het programma van 5 tot en met 7 juli ziet er nu als volgt uit:

Vrijdag 5 juli
10:00 - 11:20 FIA GT Series - Free Practice 1
11:30 - 11:50 Dutch Super Single Seaters - Free Practice 1
12:05 - 12:45 Formula 3 - Free Practice 1
12:45 - 13:40 Break
13:40 - 14:00 Formula Ford Invitation Race - Qualifying
14:10 - 14:30 Dutch Renault Clio Cup - Qualifying
14:40 - 15:00 Dutch Super Single Seaters - Free Practice 2
15:10 - 15:30 Formido Swift Cup - Qualifying
15:40 - 17:00 FIA GT Series - Free Practice 2
17:15 - 17:55 Formula 3 - Free Practice 2

Zaterdag 6 juli
09:00 - 10:00 FIA GT Series - Qualifying
10:15 - 10:33 Formula Ford Invitation Race - Race 1, 18 minutes
10:50 - 11:10 Dutch Super Single Seaters - Qualifying
11:20 - 11:40 Formula 3 - Qualifying
11:55 - 12:25 Dutch Renault Clio Cup - Race 1, 30 minutes
12:25 - 13:05 Break
13:05 - 13:45 Start procedure FIA GT Series
13:45 - 14:45 FIA GT Series - Qualifying Race, 60 minutes
15:15 - 15:35 Formula 3 - Qualifying
15:50 - 16:20 Formido Swift Cup - Race 1, 12 laps
16:35 - 16:55 Dutch Super Single Seaters - Race 1, 20 minutes
17:10 - 17:28 Formula Ford Invitation Race - Race 2, 18 minutes

Zondag 7 juli
09:00 - 09:18 Formula Ford Invitation Race - Race 3, 18 minutes
09:35 - 09:55 FIA GT Series - Warm-up, 20 minutes
10:15 - 10:40 Dutch Super Single Seaters - Race 2, 25 minutes
11:05 - 11:45 Start procedure FIA GT Series
11:45 - 12:45 FIA GT Series - Main Race, 60 minutes
13:10 - 13:30 Start procedure RTL GP Masters of F3
13:30 - 14:30 RTL GP Masters of Formula 3 - Race, 25 laps (max. 60 min)
14:45 - 15:15 Demonstrations
15:30 - 16:00 Formido Swift Cup - Race 2, 12 laps
16:15 - 16:45 Dutch Renault Clio Cup - Race 2, 30 minutes
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet