Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

GT: Melroy Heemskerk met BMW Sports Trophy Team India in FIA GT

bmwsportstrophyteamindia sro fabre

 

 

 

Naast Duncan Huisman en Max Braams staat er komend weekeinde op Zandvoort nog een derde Nederlander aan de start van de FIA GT Series. Melroy Heemskerk slaagde er deze week in op het laatste moment een deal te sluiten met BMW Sports Trophy Team India en zal tijdens de RTL GP Masters met een BMW Z4 GT3 in actie komen.

Tekst: Marcel ten Caat
Foto: SRO/Eric Fabre

Vorig jaar viel Melroy Heemskerk al op toen hij tijdens de RTL GP Masters met een Lotus Evora GT4 een indrukwekkende race reed in het HDI-Gerling Dutch GT Championship. Dit jaar maakt de 24-jarige Hoofddorper de stap naar een GT3 auto en zal hij samen met de Indiër Armaan Ebrahim aan de start verschijnen in een BMW Z4 GT3.

De BMW Z4 GT3 van BMW Sports Trophy Team India wordt ingezet door het Duitse Vita4One Racing Team en bij dat team mocht Heemskerk dan vandaag op Spa-Francorchamps testen als voorbereiding op de derde ronde van de FIA GT Series op Zandvoort. Heemskerk zelf was zeer blij met deze geweldige mogelijkheid. "Ik ben ongelooflijk blij en trots! Natuurlijk ben ik het team en mijn sponsoren zeer dankbaar voor deze kans," aldus Heemskerk.

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet