Algemeen

Dragracing: Speedgroup Sweden Internationals verslag online

speedgroup nwsl 6

De zesde Speedgroup Club Europe nieuwsbrief van 2013 staat online. In deze editie een uitgebreid verslag van de Sweden Internationals, de tweede ronde van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing en de eerste ronde van het FIM Europees Kampioenschap Drag Bikes.

Tekst: Remco Scheelings

Speedgroup Club Europe is een initiatief van Speedgroup, de drijvende kracht achter het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing en de EDRS European Drag Racing Series. De Speedgroup Club Europe newsletter 6 van 2013 is te lezen via de volgende link: club.speedgroup.eu/newsletters/2013/edition6

In Speedgroup newsletter nummer 6 een uitgebreide terugblik op de Sweden Internationals die van 13 tot en met 16 juni op het fraaie Tierp Arena werden gehouden. Naast een algemeen verslag, een uitgebreide reportage per klasse en losse artikelen over het winnende Top Fuel team Andersen Racing en de winnaar bij de Pro Mods, Urban Johansson. Maar daarnaast natuurlijk nog veel meer, waaronder aandacht voor een tweetal wedstrijden in de EDRS European Drag Racing Series.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet