Diversen

Div: Italia a Zandvoort: Het evenement voor de echte Italië-fan

Persbericht - Italia a Zandvoort 2013-pre-ActionImages1

Italia a Zandvoort, hét Italiaanse evenement van Nederland, vindt dit jaar plaats op zondag 30 juni. Circuit Park Zandvoort staat deze zondag volledig in het teken van alles dat met Italië te maken heeft. Italia a Zandvoort is daarmee het grootse Italiaanse auto- en lifestyle-event voor het hele gezin. Diverse clubritten en demonstraties op het circuit worden afgewisseld met het nodige entertainment op de paddocks.

Tekst en foto's: PR

Circuit Park Zandvoort is op zondag 30 juni tijdelijk Italiaans grondgebied. Centraal staan daarbij de gemotoriseerde voertuigen uit het Zuid-Europese land. Van klassiek tot modern, de Italiaanse, vaak exclusieve bolides, zijn niet alleen statisch, maar ook in actie op het circuit te bewonderen. Naast de vele bijzondere Ferrari's, Maserati's, Lancia's, Abarth's, FIAT's en Alfa Romeo's, is er volop aandacht voor de Italiaanse keuken, mode en lifestyle.

Persbericht - Italia a Zandvoort 2013-pre-ActionImages2

Veel te zien, veel te beleven
Niet alleen Italiaanse mode(merken), sieraden en andere producenten zijn vertegenwoordigd op het Italiaanse familiefeest, ook is de exclusieve Ferrari F93A aanwezig. Deze krachtige Formule 1 wagen, voorzien van V12 motor, werd in 1993 bestuurd door Jean Alesi en Gerhard Berger. De bezoekers kunnen deze ex-Grand Prix racebolide met eigen ogen aanschouwen.

Persbericht - Italia a Zandvoort 2013-pre-ActionImages3

Aantrekkelijke demonstraties
In samenwerking met FIAT Group Auto Netherlands heeft Circuit Park Zandvoort een fraai demonstratieprogramma in petto voor de bezoekers van Italia a Zandvoort. Diverse Italiaanse auto's uit de racerij maken daarbij hun opwachting, evenals een zeer speciale super-demo. Ook zal de nieuwe Alfa Romeo C4 te bezichtigen zijn.

Persbericht - Italia a Zandvoort 2013-pre-poster

Toegangskaarten
Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl) of bij een van de 400 Primera winkels. Kaarten die besteld worden in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa's op het evenement zelf. Zo kost een dagkaart in de voorverkoop € 12,00, waarbij kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, vijftig procent korting ontvangen. Op zondag 30 juni kosten de tickets aan de kassa € 15,00 per stuk. Alle dagtickets geven toegang tot de duinen, de hoofdtribune en de beide paddocks van het evenemententerrein van Circuit Park Zandvoort.

Meer informatie over tickets en het meest recente tijdschema is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet