DNRT

DNRT: 10-11 juni Super Race Weekend Circuit Park Zandvoort

Komend weekeinde vindt op Circuit Park Zandvoort het Super Race Weekend van de Stichting DNRT plaats. Zo goed als alle klassen van de Zomeravond Competitie verschijnen aan de start. De toegang is gratis! Slechts voor het parkeren wordt 7 euro berekend.

Tijdens het Super Race Weekend komen de klassen Toer, Sport en Supersport in actie. In de laatstgenoemde klasse rijden onder meer spectaculaire Sakers en dikke GT’s als de Marcos Mantis. Verder verschijnt er een veld met allerlei soorten en maten Porsches op de baan, evenals de inmiddels bekende Cup rond de BMW E30 en de E30M. Goedkoop en tegelijkertijd ultraleuk en ultracompetitief racen kan in de Volvo 360 geen Modena Cup, met een meer dan goedgevuld startveld. Een andere ‘oude bekende’ is de Seat Endurance Cup, met de Seat Ibiza TDi in de hoofdrol. Het DNRT telt verder nog een klasse voor Alfa’s en de twee nieuwe aanwinsten van het seizoen 2006: de sympathieke populaire Dacia bedrijvencompetitie (met, jawel, de Dacia Logan) en de succesvolle VW Golf 5 Endurance Cup.

27 races

Het boordevolle programma begint op zaterdagochtend met enkele korte kwalificatietrainingen, waarna het raceprogramma al om 10:45 uur van start gaat. Het raceprogramma omvat maar liefst dertien races, variërend van acht ronden tot anderhalf uur. Op zondag worden veertien wedstrijden verreden. Deze duren acht of tien ronden of, in drie gevallen, een uur. Alles bij elkaar zijn dat dus 27 races!
Kijk voor het volledige programma en het tijdschema op www.dnrt.nl.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet