DRDO

DRDO: Gullwing Racing Insurance hoofdsponsor Dutch Race Driver Organisation

480_drdo_gullwing

Gullwing Racing Insurance is de nieuwe hoofdsponsor van de Dutch Race Driver Organisation (DRDO). Gullwing Racing Insurance ontwikkelt en verzorgt al sinds 1997 verzekeringen speciaal voor de auto- en motorsport.

Gullwing Racing Insurance is specialist in de auto- en motorsport. In vijftien jaar tijd heeft Gullwing enorm veel ervaring in de autosport opgebouwd. Onder meer coureurs, raceteams, circuit en promotors profiteren daarvan met verzekeringsproducten die exact op hun behoeften aansluiten.

Gullwing heeft een wereldwijde klantenkring, actief op alle niveaus. Renger van der Zande: “Om een voorbeeld te noemen: inmiddels zijn meer dan de helft van de GP2- en Formule 3-auto’s via ons verzekerd.”

Heldere voorwaarden, scherpe tarieven
Rijders en teams kunnen zich verzekeren voor schade tijdens wedstrijden, test- en trainingssessies en circuitdagen. Gullwing Racing Insurance biedt een keuze uit verzekeringen voor onder meer het rolling chassis / carrosserie, ongevalschade aan motor en versnellingsbak, technische motorschade en brand. De voorwaarden van de verzekeringen zijn helder en eenvoudig en de tarieven zijn scherp.
Speciaal voor raceteams heeft Gullwing ook inventaris- en transportverzekeringen ontwikkeld, die onder meer dekking bieden bij brand- en diefstalschade.
Voor circuits, promotors van evenementen en sponsors biedt Gullwing Racing Insurance aansprakelijkheidsverzekeringen aan, specifiek voor de auto- en motorsport.

Vier klassesponsors
Naast hoofdsponsor Gullwing Racing Insurance heeft de DRDO een viertal klassesponsors. “We zijn blij dat onze drie trouwe sponsors Collé Rental & Sales, Stuwarooij en RacingSportiva ons ook in 2013 steunen”, aldus Dillon Koster van de DRDO. “Onze vierde klassesponsor is Racetyres.nl, vanaf dit seizoen onze bandenpartner.”

Seizoensstart: 23 april
De Gullwing Racing Insurance DRDO telt dit jaar zeven evenementen. Het seizoen gaat van start op dinsdag 23 april op Circuit Park Zandvoort.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet