Formido Swift Cup

Swift Cup: Woensdag 27 februari informatieavond Swift Cup 2013 op CPZ

480_denooij_6862.jpg

Woensdag 27 februari is er op Circuit Park Zandvoort een informatiebijeenkomst over de Formido Swift Cup 2013. Op deze avond, die begint om 20.30 uur, wil de organisatie graag met alle betrokkenen brainstormen over aankomend seizoen.

De Formido Swift Cup bestaat al sinds Pasen 2007 en heeft zich in de afgelopen zes seizoenen ontwikkeld tot dé opstapklasse voor nieuw nationaal racetalent. Zeer veel rijders die in de Swift zijn begonnen aan hun racecarrière laten zien dat het de ideale leerschool is voor een succesvol vervolg. Zo zijn coureurs als Jeroen den Boer, Pieter en Steijn Schothorst, Jeroen Slaghekke, Marcel Dekker, Niels Langeveld en Dennis van de Laar inmiddels succesvol doorgegroeid naar diverse nationale én internationale klasses en scoren zij ook daarin boven gemiddeld.

480_start_achter_1688

Aanmelding
Wil je de avond in het Media Centre op Circuit Park Zandvoort bijwonen? Meld je dan per email of telefonisch aan bij Formido Swift Cup rijderscoördinator Claudette Sommers. Zij is per email bereikbaar door hier te klikken of telefonisch via 06-53570699.

Locatie: Circuit Park Zandvoort (Media Centre)

Aanvang: 20.30 uur
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet