Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1 komende drie jaar live bij Sport1


giedo_vd_garde_abudhabi_test_1

Vanaf maart is de Formule 1 live te zien op Sport1. De betaalzender heeft met het Formula One Management een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. Naast de race zijn ook alle vrije- en kwalificatietrainingen live en in HD te volgen.


Tekst: PR
Foto: archief Autosport.nl

Daarnaast maakt Sport1 op de meeste racedagen meerdere feeds beschikbaar op de diverse Sport1 kanalen, zodat de kijker zelf kan bepalen vanuit welk gezichtspunt hij of zij wil kijken.
Uiteraard is de Formule 1 ook via Sport1.nl te bekijken en worden de kwalificaties en races pay-per-view beschikbaar gemaakt via de platformen van UPC, Ziggo en KPN. Over de verdere invulling en de verschillende online-abonnementen maken ze in de loop van de week op een speciale info-pagina meer bekend.

'Meerdere kanalen en ook live cockpitbeelden'
Sport1 zal op racedagen de Formule 1 op meerdere kanalen beschikbaar maken zodat de racefans zelf kunnen kiezen of ze de race willen volgen of bijvoorbeeld een kijkje willen nemen in de pitstraat of misschien een stukje willen meerijden met Alonso of Vettel. Kortom fans van de Formule 1 hoeven geen kilometer te missen’.
Sport1 zal dit raceseizoen nauw samenwerken met Veronica dat de Grand Prix van Canada, Brazilië en Amerika live zal uitzenden. Daarnaast zal er zowel op Sport1 als op Veronica na afloop van iedere Grand Prix een samenvatting te zien zijn.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet