Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
IndyCar

Indycar: Dario Franchitti en filmactrice Ashley Judd gescheiden

Het nieuws sloeg vannacht in Amerika in als bom. Viervoudig Indycarkampioen Dario Franchitti(39) en Ashley Judd(44) hebben geheel onverwachts een streep onder hun relatie gezet.

Tekst Willem J. Staat
Foto Indycar


2012_dario_ashley
Dario Franchitti en Ashley Judd, droomhuwelijk is over, maar blijven vrienden.

Dario Franchitti en filmactrice Ashley Judd gescheiden
Dario Franchitti en Ashley Judd hebben na wederzijds overleg besloten om na elf jaar huwelijk een streep onder hun relatie te zetten. Zij deelden dit in een gemeenschappelijke verklaring aan het blad “People” mede. “Wij zullen altijd familie blijven en wij zullen onze relatie blijven koesteren op de bijzondere liefde, integriteit en respect dat wij altijd genoten hebben.” Kort na de bekendmaking van de scheiding twitterde Ashley Family forever.@dariofranchitti. Kort daarop volgde het antwoord van dario met de tekst@ ashleyjudd family forever.

Dario Franchitti en Ashley Judd maakten in 1999 via de legendarische Greg Moore kennis met elkaar tijdens een huwelijksreceptie, zonder te weten wie beiden waren. In 2001 traden beiden met elkaar in Schotland in het huwelijk.

Ashley Judd lijkt momenteel een rol in de politiek te ambiëren. “De Staat Kentucky heeft een vechter nodig” verklaarde zij onlangs. Judd heeft zich in het verleden vaak voor humanitaire doeleinden ingezet. Regelmatig bezocht zij de armste gebieden in Afrika, India en Midden Amerika. Mogelijk dat haar politieke ambities een rol in deze beslissing hebben gespeeld.

2012_ashley_judd
Ashley Judd is vandaag zelf Hot News in de Gossip Media.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet