V8 Supercars

V8 Supercars: Erebus Racing slaat grote sponsor aan de haak

Het team van Erebus Racing heeft voor het seizoen 2013 een grote sponsor aan de haak geslagen. Heavy Haulauge Australia tekende vandaag een contract met het team en beschikt tevens over de naamsrechten van de No 47 Mercedes Benz AMG V8 Supercar. Het bedrijf is actief in de logistieke sector.

Tekst Willem J. Staat
Foto PR

2013_tim_slade
Enorm grote trucks en een enorm sterke sponsor voor Tim Slade.

Erebus Racing slaat grote sponsor aan de haak
Heavy Haulage Australia is de nieuwe sponsor voor de No 47 Mercedes Benz AMG V8 Supercar van Tim Slade. Ryan Maddison van Erebus Racing: “In 2013 is Erebus Racing met een nieuw team en een nieuw merk actief in deze categorie. Dus de timing is ideaal om een volledig nieuwe aandeelhouder te introduceren.

De coureur van de No 47 Mercedes Benz C63 AMG V8 Supercar is Tim Slade en hij wordt door de industrie als een snel groeiende coureur beschouwd. Met meerdere podiumresultaten in 2012 is hij verheugd om in 2013 HHA op de startgrid te vertegenwoordigen.

Een nieuw team, nieuwe auto en een nieuwe sponsor vertegenwoordigen de spannende tijd die in 2013 voor ons ligt.” Jon Kelly van HHA: “Het partnership dat wij met Erebus Motorsport zijn aangegaan betekent zeker met hun overstap naar Mercedes Benz, zowel nationaal als internationaal een enorme exposure, Ook valt dit samen met de uitbreiding naar nieuwe markten"

HHA was vorig jaar voor het eerst met Tekno Motorsport in Abu Dhabi in de V8 Supercars actief. Ook was men in de Porsche Cup actief. SP Tools en Irwin Tools blijven de hoofdsponsors van de No 9 en No 4 inschrijvingen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet