DRDO

DRDO: AHC RiskStrategy hoofdsponsor Dutch Race Driver Organisation


ahc_hoofdsponsor_drdo

AHC RiskStrategy is de nieuwe hoofdsponsor van de Dutch Race Driver Organisation (DRDO). De portfolio van de onafhankelijke Lloyd’s verzekeringsmakelaar omvat onder meer een (internationale) autosportverzekering. De kracht van de AHC RiskStrategy autosportverzekering is de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen en autosport. Eigenaar Ronald van de Laar is naast verzekeringsondernemer ook een succesvolle autocoureur in onder meer de DRDO.


Tekst en foto: PR

“In de autosport draait alles om details en timing”, aldus Van de Laar. De regerend kampioen in de DRDO Dieselklasse: “Alleen een raceteam dat zijn zaakjes op alle gebieden goed voor elkaar heeft, maakt kans op succes. AHC RiskStrategy is uitstekend ingewijd in verzekeringen en in de autosport. Wij bieden voor elke rijder en team de meest geschikte dekking, tegen scherpe tarieven. Wij staan klaar voor rijders en teams in de DRDO, maar mogen bijvoorbeeld ook twee Formule 1-teams en diverse GP2-teams tot onze relaties rekenen.”
AHC RiskStrategy is al geruime tijd bij de autosport betrokken. Van de Laar: “Succesvolle en inmiddels internationaal doorgebroken coureurs zoals Jeroen Bleekemolen en Renger van der Zande hebben in het verleden van onze steun kunnen profiteren om zich te ontwikkelen. Ook jonge KNAF Talent First talenten zoals Dennis van de Laar (Formule 3) en Tommy van Erp (Suzuki Swift Cup) ondersteunen we in hun honger naar succes.”

De Dutch Race Driver Organisation (www.drdo.nl) zag ruim een jaar geleden het levenslicht. De organisatie speelt met succes in op het feit dat veel ondernemers graag willen racen, maar geen tijd of zin hebben om een heel weekend op een circuit door te brengen. De DRDO biedt een compact namiddag- en avondprogramma, met als trefwoorden veel rijden, een goede sfeer en een sterke competitie. De meeste evenementen vinden op een dinsdagnamiddag en -avond plaats op Circuit Park Zandvoort. Elke klasse rijdt een tijdtraining en twee races van elk een uur. Naast de AHC RiskStrategy BMW M3 Cup en de AHC RiskStrategy Dieselklasse, is de DRDO dit seizoen uitgebreid met de AHC RiskStrategy Specials. Deze klasse staat open voor raceauto’s met een cilinderinhoud tot drie liter en voor auto’s uit de nieuwe Chevrolet Cruze Cup. Het DRDO-seizoen begint op dinsdagmiddag 24 april op Circuit Park Zandvoort.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet