24H Series

24H Series: Groeten uit Dubai


Groeten_Dubai_RadioLeMans

Opnieuw zorgde het team van Radio Show Limited, bekend van Radio Le Mans, voor het commentaar tijdens de race. Hier interviewt Nick Daman de Franse coureur Kévin Estre, die zou rijden met de Attempto-Porsche, evenals Ivo Breukers (zwarte overall), die erachter toekijkt.

Groeten_Dubai_Attempto

Zowel Estee als Breukers kwamen echter niet aan rijden toe, want een losgeraakte branstofleiding zorgde voor brand in de motorruimte van de Porsche 911, met flinke schade als resultaat. Erwin Kickmeier, technisch directeur van het team, zit er links nogal teleurgesteld bij, wat heel begrijpelijk is. Niemand komt naar Dubai om maar een half uur te racen.

Groeten_Dubai_scrapyard

Het Attempto-team was overigens niet het enige team met schade.

Groeten_Dubai_SLS_carrosserie

Als stille getuige van de crash van Khaled Al Qubaisi op woensdag stond ook de zwaar beschadigde carrosserie van de Black Falcon-SLS in de paddock. Het bodywork ging wel in de container mee terug naar Duitsland.

Groeten_Dubai_Subaru_Raceschool

Achter een van de loodsen op het circuit zagen we een aantal Subaru's van de lokale raceschool, die zo te zien ook al een tijdlang niet meer waren gebruikt.

Groeten_Dubai_Speedcar

En elders ontdekten we de overblijfselen van de Speedcar-series, een paar jaar geleden nog een categorie waar het geld niet op kon...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet