Diversen

Diversen: Bryan Eerden blikt tevreden terug op 2012

eerden_kerpen

Bryan Eerden was in 2012 een zware concurrent voor de rijders van de Rotax Senior Max. In 2012 stapte Eerden over naar het P.D.B Team van Peter de Bruin. Eerden en het Gillard chassis bleken een uitstekende combinatie. Samen haalden ze mooie resultaten tijdens de Rotax Eurochallenge in Wakcersdorf en Zweden. Daarbij kwamen nog eens twee overwinningen in de Belgian Max Challenge in Kerpen en Ostricourt.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto’s: Michael Melis

 “De rust,  de benaderingen en de kennis in het team hebben mij een betere rijder gemaakt.” Vertelt Eerden tegenover AUTOSPORT.nl “Wij hebben een super jaar gehad. Veel geleerd en veel plezier gehad zowel op als naast de baan met steeds fijne wedstrijden.”

Ook volgend jaar zal Eerden de strijd aangaan met kartend Nederland, België en Europa. “We blijven Gillard trouw. We staan aan de start van de BMC, BNL en ook de Rotax Eurochallenge. We gaan met veel vertrouwen van start.

eerden_kerpen_2

Ik wil ook iedereen om ons heen bedanken! Ten eerste natuurlijk mijn motortuner Jacco van Dijk (JVD Power),het hele P.D.B team van Peter de Bruin, een team waar iedereen graag een stap extra zet om je te helpen. Ook wil ik mijn vriend Ronald Montfoort  (Montfoort Motorsports) die zich voor ons belangeloos veel heeft ingezet bedanken. Verder wil ik mijn sponsoren bedanken; Ama automaterialen Andelst, Autobedrijf René Hieltjes Elden/Arnhem.

Verder wens ik  iedereen fijne feestdagen en natuurlijk een super sportief, gezond en succesvol 2013 toe!” 

 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet