Diversen

Div: Groeten uit Ingolstadt


Groeten_Audi_Frowein

Speciale aandacht was er voor Werner Frowein, die afscheid nam als directeur van de quattro GmbH. Hij was de stuwende kracht achter het Audi R8 LMS-project, waarmee Audi voor het eerst ook een klantensportauto in de aanbieding heeft. Hier wordt Frowein, licht geëmotioneerd na een staande ovatie, geïnterviewd door presentatrice Eve Scheer.

Groeten_Audi_R8LMS

Het winnen van de 24-uursrace op de Nürburgring met de Audi R8 LMS ultra, na drie eerdere pogingen, was voor Frowein ongetwijfeld
het mooiste afscheidsgeschenk.

Groeten_Audi_WEC_winnaars

De WEC-wereldkampioenen op het podium: André Lotterer, Marcel Fässler en Benoît Treluyer (2e, 3e en 4e van links), met geheel links Audi-bestuurslid Wolfgang Dürheimer , rechts Joest-teammanager Ralf Jüttner, presentatrice Eve Scheer en Audi-sportdirecteur Dr. Wolfgang Ullrich.

Groeten_Audi_Capello

Er werd officieel afscheid genomen van coureur Dindo Capello (2e van rechts), die dit jaar na Le Mans zijn actieve loopbaan beëindigde. Ook voor de Italiaan was er een minutenlange staande ovatie. Als afscheidsgeschenk kreeg hij de R18 ultra, waarmee hij dit jaar samen met Tom Kristensen en Allan McNish de 12 Uur van Sebring won, in bruikleen om tentoon te stellen in de showroom van zijn Audi-dealerbedrijf.

Groeten_Audi_Vanthoor_JG

Vanuit België waren onder anderen WRT-coureur Laurens Vanthoor (l.) en JG Mal-Voy, de grote initiator van de Audi Club Belgium aanwezig.

Groeten_Audi_Peschar_Kristensen

Pon-Audi-PR-manager Per Peschar met Le Mans-recordwinnaar Tom Kristensen.

Groeten_Audi_Basseng_Ratel

FIA GT-wereldkampioen Marc Basseng (l.), die deel uitmaakte van het winnende Audi-team van de 24 Uur Nürburgring, met SRO-eigenaar Stéphane Ratel.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet