Diversen

Diversen: Dennis Tijs volgend jaar op FA Kart bij Team TKP

img_0543 2012 loopt op zijn einde. Dennis Tijs zit echter al met 2013 in zijn hoofd. Een ook zijn vader kijkt al uit naar het nieuwe raceseizoen. Voor 2013 staat er een grote verandering op het programma. Pas kwam het bericht naar buiten dat Ton Vink volgend jaar Fernando Alonso Karts in de tent zal hebben staan. Voor de familie Tijs was dit een mooie uitdaging.

Tekst: Philippe De Roeck Raymond Lansink Foto’s: Dimitri van Beveren

De revelatie van afgelopen seizoen bij de Rotax Max Junioren maakt de overstap van Torenvliet naar Team TKP. “Dennis is toe aan een nieuwe uitdaging en if you can't beat them join them” is de gedachte bij de familie Tijs. Frank Tijs legt de plannen uit tegenover AUTOSPORT.nl. “We zijn blij met alles wat we bij Torenvliet geleerd en bereikt hebben maar Dennis aan een volgende stap toe. 2012 was voor ons een leerjaar. In 2013 zal er heel wat veranderen, er moeten resultaten komen. We hopen samen met Ton opjacht naar mooie overwinningen!”

dennis_tijs_chrono_1 Ook Ton Vink is verguld met de komst van Dennis, de familie Tijs heeft al ervaring met het OTK product en dat zal in ieder geval geen aanpassingsproblemen opleveren voor Dennis.

Benieuwd naar het nieuwe Team TKP? Ga naar www.tkp.nl De volledige line up zal weldra bekend worden!


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet