NASCAR

NASCAR: Brad Keselowski aangeschoten op ESPN. Danica Patrick gescheiden

Na het winnen van de NASCAR Sprint Cup werd Brad Keselowski door de sportzender ESPN geïnterviewd. Iets dat wij de lezers van autosport.nl niet willen onthouden.

Tekst Willem J. Staat
Foto’s NASCAR2012_keselowski_espn
Keselowski bracht nog een paar extra biertjes bij de Sportzender ESPN.

Brad Keselowski aangeschoten op ESPN
Direct na het winnen van de NASCAR Sprint Cup titel werd Brad Keselowski door de sportzender ESPN geïnterviewd. De coureur die duidelijk in een feestroes verkeerde verklaarde doodleuk dat hij maar direct een pakje van 12 biertjes ipv. 6met Miller Lite had genomen. Het enfant terrible van NASCAR maakt op het bijgevoegde interview een behoorlijk aangeschoten indruk. Op de reacties van een aantal oorwurmen na, kwam hij er in de media uitstekend mee weg.

Uitstekende ambassadeur voor zijn sponsor Miller Lite Beer toch?

Wat de kampioen met zijn verdiende geld gaat doen? In tegenstelling tot sommige van zijn collega’s die in kunst etc. belegd hebben, heeft Keselowski besloten om een tank uit WW II te kopen. “Ik hoop dat buurman Dale Earnhardt Jr. dit ook doet” Die woont immers nog 400m bij hem vandaan.

2012_danica_phoenix

Danica Patrick gescheiden
Danica Patrick heeft haar relatie met Paul Hospenthal, een therapeut, na zeven jaar beëindigd, zo liet zij gisteren via haar Facebookpagina weten. “Wij zijn op vriendschappelijke basis uit elkaar gegaan en zullen dit ook blijven” aldus de boodschap.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet