V8 Supercars

V8 Supercars: Ford Performance-coureur Mark Winterbottom noemt Casey Stoner een lafaard!

Tijdens een persconferentie voor de Clipsal 500 in Adelaide reageerde Ford Performance Racing-coureur Mark Winterbottom fel op de Twitter-aantijgingen van MotoGP-coureur Casey Stoner in Dubai afgelopen weekend.

Tekst Willem J. Staat
Foto: FPR Racing

5-winterbottom_92g78871
Mark Winterbottom eerder dit jaar op Hamilotn in Nieuw Zeeland. "Casey Stoner
is een lafaard!"

FPR-coureur vindt Casey Stoner een laffe vent!
Tijdens een persconferentie voor de Clipsal 500 2013 in Adelaide reageerde Mark Winterbottom op de aantijgingen van Casey Stoner in Dubai afgelopen weekend. (Stoner reageerde op een actie van Winterbottom op DJR-coureur James Moffat).

Mark Winterbottom: “Het is niet erg stijlvol om iemand via de sociale media te beschimpen. Het is gewoon kleinburgerlijk. Nog voordat hij begonnen is maakt hij al vijanden. Als iemand recht in mijn gezicht zegt dat hij een probleem met mij heeft dan heb ik daar geen problemen mee. Maar om de sociale media hiervoor te gebruiken vind ik ontzettend laf!! “

Team Vodafone-coureur Craig Lowndes is ervan overtuigd dat Stoner de overstap naar de V8 Supercars zal maken. Lowndes verwacht dat Stoner voorlopig in slechts twee V8 Supercar-wedstrijden aan de start zal verschijnen. Waarschijnlijk zal Stoner door Triple Eight Team Vodafone in de opstapklasse van de V8 Supercars(de Dunlop-series) volgend jaar worden klaargestoomd.

De overgang van Vodafone naar Red Bull sponsoring voor Triple Eight Engineering geeft ook de nodige problemen. Monser Energy, de persoonlijke sponsor van Jamie Whincup, heeft de coureur voor het gerecht gedaagd. Zij willen ook dat Whincup in 2013 in Monser Energy outfit zijn coureurswerk verricht!


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet