Diversen Nationaal

DNRT: Jan Lammers verdedigt titel SPAA05.com tijdens SAKER World Final

saker_9467

Twee dagen voor aanvang van de SAKER World Final op Circuit Park Zandvoort is bekend gemaakt dat SPAA05.com een bijzonder ervaren en snelle coureur inzet om de overwinning van vorig jaar te verdedigen. Waar vorig jaar Derwin Belt de overwinning in de groen/blauwe SPAA05 Saker naar zich toe wist te trekken, is nu niemand minder dan voormalig Le Mans winnaar Jan Lammers degene die gaat proberen de ‘wereldtitel’ te veroveren.

saker_jan

Lammers is uiteraard één van de meest ervaren sportscar-coureurs die ons land rijk is en heeft ook al meerdere malen in een Saker sportscar aan races deelgenomen. Zowel teameigenaar Hans le Sage als Lammers beseffen echter terdege dat het een zware strijd gaat worden tegen ondermeer de drie kanshebbers om de kampioenschapstitel. Hans le Sage: “Er is dit jaar een enorme sterke rijdersbezetting in de Saker Sportscar Challenge, waardoor wij alles uit de kast zullen moeten halen om de World Final titel in huis te houden. Met Jan hebben we een topper die het de jonge talenten knap moeilijk gaat maken! Bij Bas Koeten Racing is daarnaast ook de technische ondersteuning in uitstekende handen. “

saker_0308

De SAKER World Final is gratis toegankelijk en uitermate geschikt om de sfeer & de spanning van heel dichtbij mee te maken. Met twee sprint races op zondag, om 12.00 en 15.00 uur, een voorstelronde van rijders & hun Sakers om 14.15 uur en een allesbeslissende 70 minuten wedstrijd om 17.00 uur is er de hele dag spektakel op Circuit park Zandvoort!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet