Formido Swift Cup

Formido Swift Cup lanceert eigen app

480_swiftcup_app_metcode

De Formido Suzuki Swift Cup lanceert haar eigen app. Met deze applicatie kan iedereen met behulp van een iPhone, Android smartphone of iPad op de hoogte blijven van de meest jeugdige autosportklasse van Nederland.

De Formido Swift Cup is binnen Nederland dé opstapklasse voor jong en nieuw autosporttalent. Je mag reeds deelnemen als je 15 jaar oud bent. In de divisie participeren dan ook bijzonder veel tieners, die zijn opgegroeid in de hedendaagse digitale maatschappij. De Formido Swift Cup speelt daar perfect op in met de introductie van de speciale app.

Social media
De jeugdige en flitsende raceklasse is dankzij de nieuwe applicatie de meest ‘sociale’ autosportdivisie van Nederland. Zo kan via de app met één druk op de knop in contact worden gekomen met de ‘social media’ van alle Swift Cup-coureurs. Wil je de Facebook-pagina of Twitter-account van een rijder bezoeken? De speciale blog van Suzuki lezen? Of alle races terugkijken via de onboard beelden op het Swift Cup YouTube-kanaal?
Via de makkelijk bedienbare app is het zo gelukt.

Veelzijdig
De veelzijdige app van de Formido Suzuki Swift Cup is bijzonder vriendelijk in gebruik. De lezer kan heel makkelijk switchen van de laatste nieuws- en sfeerverhalen naar de wedstrijdkalender. Maar ook het actuele rijdersklassement in de cup, informatie over de klasse en het ontwikkelingsverhaal achter de 136 PK sterke raceauto is in een handomdraai te vinden.

Downloaden
De Formido Swift Cup applicatie is heel eenvoudig te downloaden. De app voor de iPhone, die tevens voor de iPad te gebruiken is, staat in de App Store. De Android-versie is te vinden via de Google Play Store van elke Android bestuurbare smartphone.

Scan hier de QR-code om de iPhone app te downloaden:

250_qr_swiftcupapp_iphone
Scan hier de QR-code om de Android app te downloaden:

250_qr_swiftcupapp_android

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet