Superstars

Superstars: Slotdata Pergusa/Sentul verschoven naar eind oktober/november

Oorspronkelijk stond er voor afgelopen weekend een Superstars evenement in Portugal gepland. Om financiële redenen werd dit evenement afgelast en als alternatief stond er een wedstrijd op Enna Pergusa op de kalender.

Tekst Willem J. Staat

sts-2012jpg

Data verschoven
Oorspronkelijk stond er voor afgelopen weekend een Superstars wedstrijd in Enna Pergusa op de “provisional” kalender. Om logistieke redenen moest de “42 Gran Premio del Mediterraneo” afgelopen weekend plaatsvinden. Deze wedstrijd werd om logistieke redenen uitgesteld naar het weekend van 27/28 oktober. Dit betekent dat de laatste wedstrijd in het Indonesische Sentul nu eveneens van datum verandert. I.p.v. het 9-11 november weekend schuift het evenement op naar het weekend van 24-25 november.


Beide wedstrijden zullen meetellen voor de International Superstars. Sentul werd bekend om zijn A1 GP en GP2 wedstrijden. Sebastien Buemi won de laatste GP2 wedstrijd in Sentul. Vitantonio Liuzzi voert met zijn AMG Mercedes het kampioenschap aan, gevolgd door de Zweed Johan Kristoffersson(Audi) en Thomas Biagi(BMW)
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet