Formule 1

Formule 1: Zondag Formule 1-test en demo Robin Frijns met de Red Bull F1 op TV

frijns_f1_moskou_1

Aanstaande zondag 29 juli zendt SBS 6 omstreeks 11.55 uur, tijdens het Eurocup Megane Trophy programma, beelden uit van de eerste kilometers van Robin Frijns in een Formule 1 auto.

Het programma SBS Autosport volgt dit jaar alle raceweekenden van de Eurocup Megane Trophy. Op het circuit van Moskou kwamen onder andere McGregor rijders Tom Coronel en Bas Schothorst in actie.

frijns_f1_moskou_2

Robin Frijns verschijnt deze aflevering voor de camera na zijn eerste kennismaking met de Formule 1. De Nederlander kreeg deze test met het Red Bull F1 Team op het circuit van Moskou aangeboden omdat hij halverwege het seizoen van de Formula Renault 3.5 aan de leiding gaat van het kampioenschap.

De carrière van Frijns lijkt steeds meer in een stroom versnelling te raken. Nadat hij in 2011 kampioen werd in de Eurocup Formule Renault stapte hij begin dit seizoen over naar de prestigieuze Formula Renault 3.5. In deze opstap klasse naar de Formule 1 imponeert de 20 jarige Maastrichtenaar door aan de leiding te staan in de tussenstand van het kampioenschap.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet