Formido Swift Cup

Swift Cup: David Verzijlbergen weerstaat druk Tommy van Erp

480_zij_aan_zij_9218

De tweede race van de Formido Swift Cup tijdens het RTL GP Masters of F3 weekeinde is gewonnen door David Verzijlbergen. De nummer twee van race één pakte bij de start de leiding en wist zich de hele race geschaduwd door Tommy van Erp die het wel probeerde, maar er niet langs kon komen. Achter dit strijdende duo pakte Jeffrey Rademaker de derde plaats terwijl Kim van den Berg net als gisteren in een niemandsland naar plaats vier reed.

Tekst: Remco Scheelings
Foto's: Chris Schotanus, Co van der Gragt, Justin van Densen en Bart Buijs

480_start_CARP6422

Op pole voor race twee van de Masters David Verzijlbergen, met Jeffey Rademaker op twee terwijl de winnaar van zaterdag, Tommy van Erp het opnieuw vanaf een derde startplaats moet proberen. Op vier Kim van den Berg gevolg door Alain Mossinkoff, Stefan Beelen, Benjamin van den Berg, Jos Veldboer, Jörg Obluda en Gerard de Nooij terwijl Youri Verswijveren met het vorige model Swift de rij sluit.

480_verzijlbergen_9780

480_groep_9808

Bij de start is iedereen goed weg waardoor Verzijlbergen de kop kan pakken, voor Rademaker en Van Erp. In de Bocht zonder naam doet Van Erp een aanval op Rademaker en pakt de tweede plaats. De eerste doorkomst is daarmee Verzijlbergen, Van Erp, Rademaker, Kim van den Berg, Mossinkoff, Beelen, Benjamin van den Berg, Veldboer, Obluda, De Nooij en Verswijveren.

480_benjamin_9791

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet