Superstars

Superstars: Michelisz onder de indruk

Op het circuit van Franciacorta maakte WTCC-coureur Norbert Michelisz voor het eerst kennis met de Superstars BMW de Scuderia Giudici.

Tekst Willem J. Staat
Foto: Superstars


norbert-micheliszjpg

Michelisz onder de indruk
Ter voorbereiding van de Superstars-wedstrijd op de Hungaroring op 1 juli a.s. maakte WTCC-coureur Norbert Michelisz voor de eerste maal kennis met de Superstars BMW van de Scuderia Giudici.

Norbert Michelisz: “Het is fantastisch om achter het stuur van dit type auto te zitten. De motor is erg luid en dit komt overeen met de power. Die is indrukwekkend zodra je het gas intrapt. Het team was erg tevreden met de tijden. Die kwamen overeen met de andere Superstars bolides. De BMW is een monster want je moet echt gedoseerd met het gas omgaan. Hoewel Franciacorta erg klein is, is het een perfecte baan om te testen. Bij het begin trachtte ik het vertrouwen met de auto op te bouwen en daarbij bespeurde ik ook het volledige potentieel van deze bolide. Het aanpassen van de karakteristieken van de Hungaroring betekent een sleutelfactor. Ik beschik over een voordeel omdat ik de baan erg goed ken. Het zal niet gemakkelijk worden want er zijn veel goede coureurs en dit zal het leven niet gemakkelijk maken. Ik zal mijn best doen om de top te halen!”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet