Diversen

Vierde wedstrijd NK 4-takt op 16 en 17 juni in Hahn

4takthahn1158102

In het weekend van 16 en 17 juni organiseert Karting Events de 4de wedstrijd van het NK 4-takt Sprint. Deze wordt verreden op het prachtige circuit van kartbaan “Hahn-Hunsruckring” in Duitsland. De wedstrijden zijn toegankelijk voor de klassen Cadet 160, World Formula, RK1 Junioren en Big Bore, SA VT250 Senioren, Light en Junioren, Wankel en Prokarts.

Tekst en foto: PR

"Deze 1.257 meter lange baan is een uitdaging voor alle rijders, in welke klasse je ook uitkomt’’, zegt Len van Leeuwen van Karting Events. "Ondanks dat de kartbaan niet naast de deur ligt, is het een zeer gewild circuit. De paddock is groot en ruim en de kantine en sanitaire voorzieningen zijn top! En dat is vooral belangrijk voor rijders die met de caravan komen. Hahn is een circuit waar wij als organisatie graag komen om de rijders een bijzondere wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap 4-takt aan te bieden.’’

Bijzonder en gezellig
"Bijzonder zijn onze raceweekenden zeker’’, vervolgt Van Leeuwen. "Op zaterdag is er genoeg tijd om volop te trainen. Aan het eind van de middag starten we met de kwalificatietrainingen. Tegen de avond gaat de barbecue aan en bieden wij de rijders gratis verschillende stukken vlees en heerlijke salades voor twee personen aan. Uit eerdere jaren is gebleken dat de barbecue altijd een gezellige bijeenkomst is.’’

Programma
Doordat de kwalificaties al op zaterdag zijn, kunnen de rijders op zondagmorgen vroeg beginnen met een korte vrije training. Aansluitend zijn de races. Dat is met name voor de jonge rijders, zodat iedereen zondag weer op tijd thuis kan zijn om op tijd naar bed te gaan. Of het Nederlands elftal tegen Portugal te zien voetballen.

Inschrijven
Wil je als karter meedoen en heb je jezelf nog niet ingeschreven? Doe dit dan middels het online inschrijfformulier op de website van de organisatie.

4takthahn1158435
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet