Diversen

Geslaagde KNAF Informatiebijeenkomst Karting

480_volle_zaal

De KNAF heeft op maandagavond 4 juni een informatiebijeenkomst voor de sectie karting georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst blikte Interim Bestuur Sectie Karting voorzitter Arie Ruitenbeek met name terug op het afgelopen half jaar en keek vooruit naar de toekomst voor Karting in Nederland. De door BMW Nederland beschikbaar gestelde presentatieruimte in Rijswijk was met 75 belangstellenden goed gevuld
.

Tekst en foto's: PR

Aanleiding voor de informatiebijeenkomst was de overdracht van NK wedstrijden voor de klassen Mini Junioren/Series, KF3, Academy Series, U18, O18, Maxxis TAG (Zwaar), KZ2 Nationaal, KZ2 Internationaal en KZ 2 Plus naar Chrono Karting bv. Tot 1 juni werden deze wedstrijden georganiseerd door de NFK.

240_arie_ruitenbeekVoorzitter Arie Ruitenbeek lichtte het besluit tot overdracht van de Nederlands Kampioenschapswedstrijden aan de zaal toe en gaf hierbij de aanwezigen de gelegenheid tot het stellen van vragen. In de zaal leefde met name de vraag waarom deze overdracht halverwege het seizoen plaatsvond en niet na het huidige seizoen. Hij liet hierop weten dat de geschonden afspraken van dusdanige aard waren, dat de KNAF genoodzaakt was om niet langer met de opzegging te willen wachten. Bovendien heeft zij een prima alternatief in Chrono Karting bv gevonden, waarbij buiten de data op de kalender er niets veranderd voor de rijders.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet