Diversen

Div: Na Dutch Supercars ook Eurocup Mégane Trophy op SBS6

120526_start1

SBS6 gaat zijn autosportprogrammering verder uitbreiden. Naast de Supercar Challenge wordt namelijk dit seizoen onder andere ook verslag gedaan van het NK Autocross en de Eurocup Mégane Trophy. In de laatste klasse schittert momenteel Bas Schothorst, die reeds vier seizoenszeges heeft geboekt. Daarnaast start SBS6 Autosport ook met het uitzenden van achtergrondprogramma's, waarbij we een kijkje krijgen achter de schermen bij de autosport.

Tekst: PR

Om dit allemaal te laten passen in het programma wordt de zendtijd van SBS6 Autosport de komende maanden verdubbeld. Vanaf komende zondag 10 juni staat het programma dus van 12:00 uur tot 13:00 uur op de programmering. De dubbele programmering duurt tot en met 26 augustus.

Fans vooraf beter informeren
Om de volgers van de Supercar Challenge goed op de hoogte te houden van de programmering en de uitzendtijden worden er vanaf heden via Facebook en Twitter regelmatig aankondigingen geplaatst over het programma. Afgelopen tijd is gebleken dat het niet voor iedereen duidelijk was wanneer welke Supercar Challenge-races werden uitgezonden, en dat gaat vanaf nu via het Facebook- en Twitter-kanaal aangegeven worden.

Uitzendingen terugkijken op Youtube
Heb je afleveringen van de Supercar Challenge gemist? Dan zijn ze altijd terug te kijken op het Youtube-kanaal. Hier zijn alle uitzendingen van SBS6, EXQI-sport en Motors TV terug te vinden.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet