Supercar Challenge

Supercar Challenge: Rob Kamphues met DVB Racing naar Zandvoort

480_gezicht_0350

Tijdens de Paasdagen keek Rob Kamphues nog ’werkloos’ langs de vangrail naar de coureurs op de baan. Maar tijdens het ADAC GT Masters-weekend op Circuit Park Zandvoort stapt de bekende presentator/cabaretier weer zelf in een rappe bolide. Bij DVB Racing racet Kamphues met de Belg Wim Lumbeeck in een Chrysler Viper GTS-R.

Tekst: PR

DVB RACING is sterk aan het seizoen 2012 begonnen. Nadat Wim Lumbeeck in Monza in zijn Chrysler Viper GTS-R al de pole pakte tijdens de eerste manche van de Blancpain Revival Series, reed de Antwerpenaar samen met Werner Moonens naar een negende en vijfde positie in de openingswedstrijden van de Supercar Challenge op Circuit Zolder. In het eerste weekeinde van mei is de tweede Supercar Challenge-halte in Zandvoort, alwaar Kamphues een koppel vormt met Lumbeeck.

Bekend
"Rob Kamphues is iemand die in zijn land enorm veel bekendheid geniet. Hij zal er samen met Wim Lumbeeck aan de slag gaan, terwijl normalerwijze Werner Moonens in de Belgische races Wims compagnon zal zijn”, aldus DVB Racing-teammanager Frank Thuriaux.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet