Chrono NK 4-takt

Kartingevents: Girl Power in 2e NK 4-takt Sprint

De tweede wedstrijd van het NK 4-takt Sprint is afgelopen zondag op 1e Paasdag op Circuit Park Berghem verreden. Uit deze wedstrijd is gebleken dat racen niet alleen voor jongens/mannen is. Drie stoere meiden in verschillende klasse mochten met de eerste prijs naar huis!

We kijken weer terug op een mooie wedstrijd met spannende races. Het weer zat mee en er was een go. ede sfeer. In drie verschillende klasse werd een dame als winnaar genoteerd, t.w Cadet 160: Kim Bosman, World Formula: Kirstin Heikoop en in de Swissauto VT250 Senioren klasse: Nikki Mooren. Girl Power in het NK 4-takt Sprint, aldus Ageeth ten Brink van karting Events

De organisatie laat weten dat de volgende wedstrijd van het NK wordt verreden op het fantastische circuit in Spa-Francorchamps. Deze wedstrijd is tevens de eerste wedstrijd van het BeNeLux Kampioenschap. Het BeNeLux 4-takt Sprint bestaat in 2012 uit drie wedstrijden. Meer info: info@kartingevents.nl.

Binnenkort hier op www.autosport.nl het volledige verslag van het tweede NK van Karting Events reporter Sebastiaan Looijen.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet