V8 Supercars

V8 Supercars: TWR Holden toont 2012 Kleurenschema

Het TWR Holden Team heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van het 2012 kleurenschema. De officiële persconferentie van het team vindt op 16 februari a.s. plaats.

Tekst Willem J. Staat
Foto Holden
2012_hrt_holden_kleurenschema


TWR Holden toont 2012 kleurenschema
De TWR Holdens zullen a.s. weekend tijdens de “pre-season” test voor het eerst in hun nieuwe beschildering op de baan verschijnen. Het nieuwe design is afkomstig van Peter Hughes(Holden Design). Het is een evolutie van het 2011 design waarin het zwart meer op de voorgrond treedt. Vooral het carbonfire design komt meer tot zijn recht, terwijl men goud in het teamlogo geïntegreerd heeft.

Holden Sponsorship Manager Simon McNamara verklaarde dat de verandering in het teamlogo een passend eerbetoon is aan de racegeschiedenis van Toll HRT Racing.

McNamara: “Vorig jaar won het team in haar 21e autosportseizoen voor de zevende maal op Bathurst en behaalde 200 overwinningen. Het veranderde logo weerspiegelt het succes van het naar huis brengen van goud!”

James Courtney: “Het eerste gedeelte van 2011 was erg moeilijk, maar we hebben veranderingen binnen het team aangebracht. Wij hebben het seizoen sterk beëindigd. De snelheid werd beter, wij hebben Bathurst gewonnen en behaalde in de tweede seizoenshelft het meeste aantal punten.”

Voor 2012 beschikt het team over sponsoring van Continental banden, Coates Hire en is er een verbintenis aangegaan met Virgin Australia.

Tijdens de test op Sandown voorafgaande aan het seizoen komen de Holdens a.s. vrijdag voor het eerst in actie.Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet