Algemeen

Dragracing: ‘Wild’r at Heart’ gaat tweede seizoen inweurf_4

Winterwerk
In de aanloop naar het nieuwe seizoen worden er momenteel aan de auto de nodige updates uitgevoerd. Zo komt er een Racepak datalogger en worden motor, transmissie, achteras en chassis volledig nagelopen. De body van de Funny Car wordt door David van Priceless Paint, die de wagen destijds al van zijn zowel letterlijk als figuurlijk schitterende spuitwerk voorzag, verfraaid met de laatste ontbrekende airbrush-art. Maar er zijn meer zaken die in de wintermaanden moeten worden aangepakt. Zo is de trailer bij sponsor Lamboo weer grondig onder handen genomen en wordt deze voorzien van een watertank. Verder wordt de binnenkant geoptimaliseerd voor het gebruik tijdens de wedstrijden. CRM uit Zoetermeer, specialist in gebruikte trucks, opleggers en aanhangwagens, stelt ook in 2012 weer een truck ter beschikking om de trailer met racewagen op de plaats van bestemming te brengen.

weurf_2

Vertrouwen
“Ontzettend blij ben ik met het feit dat beide hoofdsponsors, Kendall en Roltrex Cargo Broker weer hun vertrouwen in ons team hebben uitgesproken en ‘Wild’r at Heart’ ook in 2012 ondersteunen. Alle Kendall olieproducten hebben hun kwaliteit in ons eerste testjaar met de Funny Car meer dan voldoende bewezen. Met ruim 2.500 pk worden alle oliën, in de motor, transmissie en achteras tot het uiterste belast. In Commercial Customs & Logistic Services mogen we ook nog een enthousiaste nieuwe sponsor verwelkomen. CCLS ondersteunt bedrijven in de internationale handel op het gebied van douane, logistiek en transport”, kan Van der Weurf verheugd mededelen. “Daarbij is het team inmiddels volledig op elkaar ingewerkt en mede dankzij de inzet van deze crew hebben we hoge verwachtingen voor het seizoen 2012. We kijken met z'n allen écht weer uit naar de lol en spanning die het altijd weer met zich meebrengt”, besluit Van der Weurf.

Meer over Ramon van der Weurf en zijn ‘Wild’r at Heart’ ’71 Dodge Charger Nostalgia Funny Car is te vinden op de website van het team, www.wilderatheart.nl. Deze website wordt ook dit jaar weer bijgehouden door Los Dos en gedurende het seizoen voorzien van spectaculaire samenvattingen van alle bezochte evenementen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet