V8 Supercars

V8 Supercars: Fabian Coulthard onthult nieuw kleurenschema

Fabian Coulthard heeft in Melbourne het nieuwe kleurenschema van zijn BJR Holden onthuld. De volle neef van David Coulthard werd door Holden voor dit seizoen bij het team van Brad Jones Racing ondergebracht.

Tekst Willem J. Staat
Foto’ BJR

2012_v8_supercars_fabian_coulthard
De BJR Holden waarmee Fabian Coutlhard komend seizoen voor het team van
Brad Jones Racing uitkomt. Tevens een tribute aan Jason Richards die vorig
jaar overleed.

Coulthard onthult kleurenschema 2012
De V8 Holden Commodore van Fabian Coulthard is voor het komende seizoen gespoten in de kleuren van Lockwood, een firma gespecialiseerd in veiligheidsartikelen. De presentatie vond vannacht in het hoofdkwartier van ASSA ABLOY plaats, de moedermaatschappij van het bedrijf. Tevens is de 2012-spec. Holden voorzien van een ”tribute” aan Jason Richards, die eind december 2011 overleed. Richards kwam zoals bekend jarenlang voor het team van Brad Jones Racing uit.

Fabian Coulthard: “ Met een nieuw team en een nieuwe auto is het een opwindende tijd. Ik sta eigenlijk te trappelen zodat het seizoen kan beginnen en een paar goede resultaten kan behalen. De firma Lockwood is erg gepassioneerd van de autosport. Ze hebben al prachtige ideeën van wat er allemaal gedaan moet gaan worden. Ik denk dat het erg plezierig wordt waarbij beide partijen hun voordeel kunnen behalen.”

Tijdens de V8 Supercartest op 11 februari a.s. in Sandown komt Coulthard voor het eerst met de BJR Holden Commodore No. 14 in actie.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet