Diversen

Internationaal: Druk seizoen voor Kenny Vermeylen

Kenny Vermeylen zal zich in 2012 niet vervelen. Naast zijn eigen kart carrière zal hij ook met zijn eigen team in actie komen tijdens de race weekends van de Belgian Max Challenge.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto: Michael Melis

“Ik heb zopas mijn fabriekscontract getekend met Tecno, uiteraard hopen we zoals in het verleden opnieuw heel wat succes te boeken.”

Na twee wereldtitels in 2009 en 2010 zal Kenny Vermeylen zal zich dit jaar weer tot wereldkampioen proberen kronen in het X30 kampioenschap. “Ik ga de X30 Challenge Europe rijden en daarnaast ook nog het officiële Wereldkampioenschap, beter bekend als de Bruno Grana Trophy.”
Naast het X30 avontuur vinden we Kenny Vermeylen ook nog terug in het KF2 veld.
“Ook hier starten we in het Europees- en Wereldkampioenschap, we willen ook nog graag enkele wedstrijden van het Duitskampioenschap meerijden in Ampfing en Genk omdat deze niet zo ver van huis liggen, en we zo weer wat extra kunnen trainen.

bnlgenk100523420
Kenny Vermeylen paktte in 2010 nog de volle winst in de Rotax Max, hier, op Karting Genk

Naast een succesvolle karting carrière, is Kenny Vermeylen ook nog volop in voorbereiding met zijn eigen team, KK Racing.
“Tot nu toe gaan we met twee Senior Maxen het BMC kampioenschap rijden, er is ook een optie voor een derde piloot, maar dan in het DD2 Kampioenschap al is dit nog niet duidelijk”

Kijk zeker eens op de verzorgde website van KK Racing. www.kkracing.be

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet