Belgian Max Challenge (BMC)

Belgisch: Kampioenen gekroond tijdens jaarfeest in Genk

bmcgenk111030004
Traditioneel worden op het einde van het jaar de prijzen uitgereikt tijdens het Jaarfeest van Karting Genk. Zo werden gisteren alle winnaars en zij die een podium pakten in het eindklassement van de Belgian Max Challenge en Belgian New Leading uitgenodigd op Karting Genk om hun beker in ontvangst te nemen.

Tekst: Philippe de Roeck
Foto's: Michael Melis


Niet enkel konden de piloten hun prijzen in ontvangst nement, ook heel de crew van Karting Genk werd bedankt voor hun inzet tijdens al de wedstrijden. Ook schonk Karting Genk aandacht aan drie andere piloten die heel wat betekenen in de Kartsport. Zo werden naast al de kampioenen Christophe Adams, de talentvolle Nederlander Max Verstappen en Belgische topper Rick Dreezen in de bloemetjes gezet.

bnl

Nadat de kampioenen tevreden hun beker in handen hadden, was er nog een banden wedstrijd. Zo snel mogelijk een setje banden op de velg leggen en ze er weer af halen. En dat allemaal onder toezicht van twee knappe dames... De winnaar ging met een GPS toestel naar huis.

De avond werd afgesloten met een lekker buffet, waarbij kon worden nagepraat over het afgelopen seizoen en de plannen uit de doeken werden gedaan over wat er volgend jaar op de planning staat.

carp2832gio


Autosport.nl was erbij en Michael Melis klikte de kampioenen voor eeuwig vast op de lens.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet