Boeken en DVD's

Autosport.nl raceboeken en DVD's (1)

Op regelmatige basis verschijnen er op Autosport.nl boek- en filmbesprekingen. Met een keur aan onderwerpen, van zeer gespecialiseerd en technisch tot meer luchtige biografieën, etc. Deze rubriek wordt verzorgd in samenwerking met ASN Boeken en films, gespecialiseerd in auto’s en motoren.

boekbesprekingen
9903300095Frankly... Jacky Ickx. DVD 29,95

Gefilmde biografie van deze bescheiden Belg die gewoon overal snel in was. Formule auto's, endurance, Dakar, tourwagens, motorfietsen en ga maar door. En nooit de populaire jongen uithangen maar wel proberen de veiligheid van de coureurs te verbeteren en de sport daarmee te professionaliseren. Deze film geeft een indringend beeld van deze man die een van de meest succesvolle coureurs aller tijden is, het commentaar bij deze film is Duits en de speeltijd is 80 minuten.

boekbesprekingen

forn0573Dallara; it's a beautiful story. Door Guido Schittone 69,95

Het verhaal van Gian Paolo Dallara is er een van passie en technisch geavanceerde racers. In zijn bedrijf in Varano de’ Melegari 20 kilometer van Parma en de vestiging in de US zijn auto's ontwikkeld voor deelname aan Indianapolis die toonaangevend en uiterst competitief waren. Een geweldig overzichtswerk met bijdragen van Pino Allievi, Eddie Cheever, Cesare Fiorio, Mario Andretti, Paolo Barilla, Aldo Costa, Piero Ferrari, Dario Franchitti, Emanuele Pirro, Lorenzo Ramaciotti, Jean Todt en Frank Williams. Voorzien van 235 foto's in kleur en 50 in zwart/wit, totaal van 240 blz. Tekst in Engels en Italiaans.

boekbesprekingen

0310021kleinAudi - Pikes Peak, Race to the Clouds. DVD 29,95

Groep B op zijn extreemst: de roemruchte Pikes Peak 1987 Audi Quattro met 600 PK en Walter Röhrl aan het stuur die een nieuw record zet. Fascinerende beelden! Met Duits commentaar, speeltijd van 36 minuten.
boekbesprekingen

9780857331311Bernie; The biography of Bernie Ecclestone (paperback). Door Susan Watkins 14,95
 

Het verhaal van de man die als een van de eersten inzag dat er met spectaculaire en veilige races héél veel geld viel te verdienen. Maar ook het verhaal van een nietsontziende honger naar macht, geld en nog meer macht. Van autohandelaar tot autosporttycoon, een boeiende levensloop. Voorzien van tientallen illustraties in kleur en zwart/wit, 496 Pagina's. Engelstalig. Paperback editie.

boekbesprekingen
Bent u geïnteresseerd in een boek of DVD die in deze rubriek besproken is?
Klik dan op de banner om het boek of de DVD te bestellen.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet