Racing Shows

Racing shows: Het aftellen is begonnen ... Auto- en Motorsportdagen 17 & 18 december

480_gorinchem_035

Nog minder dan een maand en de eerste editie van de Auto- en Motorsportdagen gaan van start. Achter de schermen is de organisatie in volle gang om een onvergetelijke 1e editie van de Auto- en Motorsportdagen neer te zetten.

Tekst en foto's: PR

De Auto- en Motorsportdagen kenmerken zich door de combinatie van Indoor met Outdoor. Zo zijn de National Drift Series aanwezig en geven zij op zaterdagavond een spectaculaire show. Daarnaast gaan er diverse klassen demoracen, zoals de DNRT – Stockcar F1 en F2 – NK Toerwagens –Legend Cars - BRL - Karts – Trail Motoren.

480_drift

Indoor is er veel te beleven voor de Auto- en Motorsport liefhebber. De bezoeker vindt hier o.a. rallysport, karting, tractorpulling, motorsport, een wielwisselwedstrijd, de Design & Tuning Lounge en nog veel meer. Zo vindt de Miss Speed 2011 Contest plaats en zullen er diverse prijzen worden uitgereikt aan de mooiste tuning cars.

Tim Coronel en Jan Lammers
Tijdens de Auto- en Motorsportdagen maakt de bezoeker kans om niemand minder dan Tim Coronel en Jan Lammers tegen het lijf te lopen! Beide zullen zij het evenement bezoeken en te vinden zijn tijdens de Auto- en Motorsportdagen.

New Kids
Voor de vele New Kids-liefhebbers is de originele groene Opel Manta uit de New Kids film te bewonderen in de Design & Tuning Lounge. En omdat 8 December de nieuwe New Kids film NITRO in première zal gaan, verloot de Auto- en Motorsportdagen tijdens beide dagen een aantal bioscoopkaarten onder de bezoekers!

RallyforKids
Auto- en Motorsportdagen wil graag meewerken aan het mooie initiatief de stichting RallyforKids. Zij zullen tijdens het evenement gehandicapte en getraumatiseerde kinderen rondrijden op de racebaan om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kortom de Auto- en Motorsportdagen wil je niet missen!

Voor meer informatie over de Auto- en Motorsportdagen kunt u terecht op www.evenementenhal.nl en www.auto-motorsportdagen.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet