Supercar Challenge

DSC: SBS 6 en Dutch Supercar Challenge sluiten overeenkomst

SBS 6 en V-Max Racing Management, organisator van de Dutch Supercar Challenge, hebben vandaag een overeenkomst gesloten om de negen evenementen uit te zenden in het programma SBS 6 Autosport.

De races worden in een samenvatting van een half uur uitgezonden direct na de Formule 1-kwalificatie op zaterdagmiddag te starten met een uitgebreide introductie en aan het einde van het seizoen een jaaroverzicht.

“Voor ons komt een lang gekoesterde wens uit”, aldus Dick van Elk, drijvende kracht achter V-Max Racing Management. "Een resultaat van vijf jaar hard werken aan de Supercar Challenge. Dit jaar wordt echt super. Deelname aan topevenementen in binnen- en buitenland zoals de Masters of F3 op Zandvoort en de 24hours of Silverstone, een prachtig bomvol startveld met 55 beeldschone GT’s en toerwagens en uitgebreide publiciteit op tv in Nederland via SBS 6 en natuurlijk via MOTORSTV in heel Europa. Een absolute erkenning voor de DSC, de deelnemers en de teams."

De eerste uitzending op SBS 6 is op 22 april na de F1-kwalificatie op San Marino met een introductie, MotorsTV start een week later op zaterdag rond 16.00 uur. In totaal komt er zestien uur van de DSC op het scherm exclusief de herhalingen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet