Diversen

Div: Steek de Dutch Racing Diva’s een hart onder de riem

480_dames_7091

120_logo_5180Het aantal dames dat momenteel actief is in de Nederlandse autosport is helaas op twee handen te tellen. Maar eerlijk is eerlijk, de dames die er zijn doen mee om de punten en hebben in de wereld van de autosport dus echt iets in te brengen. Reden genoeg voor 5 van deze ‘racing diva’s’ om de krachten te bundelen op zoek naar sponsors voor een ambitieus project: Als team Dutch Racing Diva’s meedoen aan de 24 uur van Dubai.

Tekst: Marco Antheunisse
Foto's: Bart Buijs

Van 14 t/m 16 januari 2012 wordt in Dubai de jaarlijkse 24-uurs race georganiseerd. Een fantastisch evenement, dat elk jaar weer grootser wordt en waaraan de deelnemers met erg veel plezier deelnemen. Wat tot op heden nog niet aan de start is verschenen is een damesteam, vandaar dat Sandra van der Sloot, Sheila Verschuur, Paulien Zwart, Liesette Braams en Gaby Uljee als Dutch Racing Diva’s naar Dubai willen.

480_dames_7052

Omdat dit natuurlijk een forse investering met zich meebrengt hebben de creatieve dames een ingenieus plan opgesteld. Iedereen die interesse heeft in het project kan voor € 500 een ‘Racing Diva hartje’ op de auto kopen. In dat hartje komt dan de naam of het logo van de sponsor te staan. Doneert een sponsor meer dan € 500, dan groeit het hart van de ladies en dus ook het logo op de auto groeit mee.
De actie wordt via een eigen Dutch Racing Diva’s Facebook-pagina inmiddels goed gevolgd. Maar de dames kunnen zeker nog een zetje in de rug gebruiken, dus geïnteresseerden in deze sympathieke actie worden van harte opgeroepen om een email te sturen naar info@racingdivas.nl
De dames nemen dan spoedig contact met u op om alles dat u wilt weten over de sponsormogelijkheden met u door te nemen!

480_dames_7081
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet