Columns

Div: Terugblik op Formido Finaleraces door Secret Writer P.S. Eudoniem

480_toeschouwers

De Secret Writer, P.S. Eudoniem, is overal, ziet alles, hoort alles, kent iedereen, maar niemand weet wie hij is. Hij (of is het een zij?) vertelt op AUTOSPORT.NL wat er opviel, zowel in positieve als negatieve zin tijdens de Dutch Power Pack evenementen. Dit keer de terugblik op de Formido Finaleraces op Circuit Park Zandvoort.

Foto's: Chris Schotanus, Co van der Gragt, Bart Buijs en Erik van der Schaaff

dbo_6611


De finaleraces is per definitie een mooi raceweekend. De kampioenen worden gekroond en dus wordt er groot uitgepakt. Dat wat tijdens de Trophy of the Dunes wordt uitgespaard, wordt bij de finaleraces dubbel en dwars ingezet. Veel relaties en sponsors over de vloer, zeker bij de teams waar kampioenschappen op de planning staan. Er waren nog flink wat titelkandidaten in de diverse klassen, dus potentiële feestjes genoeg.

480_FIA_schaal_1217

Allure
Dan het programma. Complimenten aan CPZ om de FIA GT3 klasse naar ‘ons’ circuit te brengen. Naast de DTM en de Masters of Formula 3 wederom een groots internationaal evenement, met grote allure, TV en bekende namen. Dat je dan echter met andere belangen zit, die we normaal gesproken niet hebben bij het DPP, dat is dan natuurlijk wel even wennen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet