Advertorials

Div: Aandacht voor de DEX Foundation tijdens de Formido Finaleraces

Zoals elk jaar tijdens de Formido Finaleraces gebruikelijk is wordt er op Circuit Park Zandvoort volop aandacht geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat de DEX Foundation en er wordt dankzij diverse betrokkenen op verschillende manieren aandacht aan besteed.

Tekst en afbeeldingen: PR

480_help_dexter

Over Dexter
Voor wie nog niet bekend is met dit goed doel een korte toelichting: De DEX Foundation is ontstaan vanuit het leven van Dexter. Op het oog is hij een stoere tiener, maar wel een met een zorgelijk bestaan. Dexter is autistisch en ernstig verstandelijk beperkt. Zijn ontwikkelingsniveau is vergelijkbaar met dat van een baby van negen maanden. Zeer intensieve 1-op-1 verzorging en goede begeleiding geven Dexter houvast in de voor hem zo verwarrende wereld. Op dit moment is er in Nederland geen geschikt logeer- of opvangadres voor deze ‘kostbare’ groep kinderen. De Dex Foundation streeft naar het realiseren van een kleinschalige ‘verzorgboerderij’ of ‘stoeistal’ midden in de natuur waar kinderen zoals Dexter terecht kunnen. Opvang midden in de natuur, met professionele begeleiding, zou ouders tijdelijk kunnen ontlasten van hun zorg en een waardevolle aanvulling zijn in het leven van deze ‘vergeten’ kinderen.

480_sms_dexter

Bel & win
Om iedereen hiervoor te interesseren is ervoor gekozen om een ‘bel&win actie’ op te zetten. Zo hoeft men niet direct de beurs te trekken, maar kan men door het sturen van een SMS meedoen met een kleine bijdrage. En het allermooiste is dat wie een SMS stuurt ook in aanmerking komt voor leuke prijzen. Want er worden 2 Electric scooters en diverse incentives verloot, waarin je zelf kunt rijden in een raceauto over het Circuit.

Promoteam
Verder zullen de DEX boeken door een promoteam onder de aandacht worden gebracht zullen er de gehele dag aanspreekpunten op het circuit zijn om uit te leggen wat de Foundation inhoudt. Vanaf de vrijdag voorafgaand aan het evenement kan men al sms’en om kans te maken op de prijzen. Verder is er voor bedrijven de mogelijkheid voor een sponsorship voor het stoeistal project (zie www.dexfoundation.nl).

Prominenten
Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen alsmede Rintje Ritsma, Formido, After BusinessClub, Electric, Circuit Park Zandvoort en vele vrijwilligers en BN’ers hebben er voor gezorgd en gaan ervoor zorgen dat deze dag tot stand is gekomen.

Hoe doe je mee?
Heel simpel: SMS dexter naar 3111!
De kosten voor deelname aan deze actie zijn € 1,50 per SMS bericht. De opbrengst minus de telecomkosten gaan naar de DEX Foundation.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet