Formido Swift Cup

Swift Cup: Kandidaten Racing Team Welzorg klaar voor finale

480_groep_7410

Op vrijdag 30 september vindt op Circuit Park Zandvoort de finale plaats van de zoektocht naar de Racing Team Welzorg-coureur, die in seizoen 2012 gaat deelnemen aan de nieuwe Swift Cup. Na de verschillende pittige selectieronden komt het nu echt op racen aan. Onder begeleiding van rijderscoach Phil Bastiaans gaan de 5 finalisten de baan op in een speciaal voor hen geprepareerde auto. De spanning stijgt nu naar een hoogtepunt. Hoe leven de kandidaten naar de finale toe?

Tekst: Marco Antheunisse
Foto's: Chris Schotanus, Bart Buijs, e.a.

480_welzorg_juryberaad

Tijdens de verschillende selectieronden heeft de jury de 150 deelnemers aan de zoektocht naar de Racing Team Welzorg-coureur op basis van motivatie, presentatie, doorzettingsvermogen en fysieke conditie weten terug te brengen tot vijf finalisten. Sharon van Dam, Mike Smit, Gerard de Nooij, Hasan Aktan en Mustafa Jebari gaan nu op vrijdagavond 30 september de finaleronde in om te zien wie over de beste rijders skills beschikt.

Hoe leven de kandidaten naar de finale toe en hoe schatten zij hun kans in? De finalisten geven zelf antwoord op deze vragen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet