DTM

DTM: Groeten uit Brands Hatch


Groeten_Kentagon

De bekendste horecagelegenheid op Brands Hatch is het 'Kentagon', waar we al tal van legendarische Formule Ford Festival-feesten hebben meegemaakt. Het eten? Nou ja, echt Engels, zullen we maar zeggen. Maar de sfeer is er top!

Groeten_Gerry_Marshall

Aan de muur een groot portret van de legendarische Britse toerwagenrijder Gerry Marshall, overleden in 2004, die maar wat graag een 'pint' lustte en er ongetwijfeld vaak geweest is!

Groeten_Festival_winnaars

Ook de winnaars van het Formule Ford Festival worden op een groot bord in het 'Kentagon' in ere gehouden, waaronder onze landgenoten Gerrit van Kouwen en Jacky en Ricardo van der Ende. Goed trouwens om te zien dat het Festival nog een paar jaar kan doorgaan, want er is nog ruimte voor minimaal negen winnaars!

Groeten_Slaghekke

Over Nederlandse winnaars gesproken: Jeroen Slaghekke deed het dit weekeinde buitengewoon goed met een eerste, een tweede en een derde plaats tijdens de drie races van het Brits Formule Ford-kampioenschap. Wie weet helpt hem dat wel om tijdens het Festival in oktober ook goed te scoren!

Groeten_Penny

De stuwende kracht achter het Brits Formule Ford-kampioenschap is de dame rechts op de foto, Penny Mattocks, die het geheel in goede banen leidt. Hier met XPB-fotograaf Russell Batchelor, die de serie in beeld vastlegt.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet