GT

Div: Groeten van de ADAC Rallye Deutschland


Groeten_Trier_Schilderij

In ons hotel stond een schilderij van de Duitse autosportkunstenaar Armin Flossdorf, waarop Loeb met zijn Citroën DS3 WRC is afgebeeld voor de 'Porta Nigra', de historische stadspoort van Trier, die nog dateert uit de tijd van de Romeinen.

Groeten_Trier_Frank

RTL7 was ook aanwezig voor het programma 'Rally Report'. Hier doet presentator Frank Verhoeven een zogeheten 'stand-up' in het servicepark bij het onderkomen van Citroën Racing.

Groeten_Trier_Bernhard

Het deelnemersveld van de Duitse WK-rally werd op vrijdag en zaterdag aangevuld met de rijders uit de Deutsche Rallye-Meisterschaft, voor wie de twee afzonderlijke dagklassementen van de beide dagen als twee rally's telden. Tot de deelnemers aan de DRM behoort ook Le Mans- en Daytona-winnaar Timo Bernhard, die in de rallysport een spectaculaire Porsche 911 GT3 bestuurt.

Groeten_Trier_Kimi

Leuk: in de rallysport zijn alle rijders nog behoorlijk toegankelijk, zoals hier Kimi Räikkönen tijdens de handtekeningsessie op donderdag.

Groeten_Trier_Vossen

Henk Vossen behoort tot de oudgedienden in de Rallye Deutschland. Speciaal voor de editie van dit jaar schafte hij een nieuwe Lancer Evo X aan. Waarschijnlijk al 'Maria 27' of 28, we zijn inmiddels de tel kwijtgeraakt...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet