GT

Div: Groeten van de ADAC Rallye Deutschland


Groeten_Trier_Weijs_vlag

Op woensdag bleek weer eens hoe moeilijk het zelfs voor een Duits-perfectionistisch fabrtieksteam is, de Nederlandse vlag op de juiste manier aan te brengen. Voor de officiële start van de rally werd de fout overigens hersteld.

Groeten_Trier_mutsen

Afgezien van wat regen op de vrijdag- en zondagochtend was het dit jaar schitterend weer tijdens de Duitse WK-rally. De gebreide mutsen konden dus in de uitverkoop!

Groeten_Trier_merchandise

Aan merchandise geen gebrek, met kleding, modelauto's en tal van andere zaken.

Groeten_Trier_Klein_1

De beroemde Duitse rallyfotograaf Reinhard Klein (r.), die al heel wat zeer gezochte fotoboeken op zijn naam heeft staan, bracht samen met zijn zoon Daniel een bijzondere verrassing mee naar Trier, de eerste exemplaren van het langverwachte boek 'Group B Owners' Edition', het definitieve standaardwerk over de waarschijnlijk spectaculairste periode in de historie van de rallysport. Twee delen, in leer gebonden in een speciale cassette, tekst in Engels en Duits, gelimiteerd tot 500 exemplaren. Een geheide klassieker!

Groeten_Trier_Klein_2

Twee Japanse perscollega's legden meteen beslag op een exemplaar van deze heel bijzondere uitgave. We hebben ze daarna een paar uur lang niet meer gezien...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet