IndyCar

Indycar: Ho Pin Tung aan de start op Sonoma!!

Ho Pin Tung keert terug in de Indycarseries. Tijdens het weekend van 26-28 augustus zal de Chinese Nederlander voor het team van Dragon aan de start komen.

Tekst Willem J. Staat
Foto: Indycar

ho_pin_indy_1


Ho Pin Tung terug in Indycar
Ho Pin Tung zal volgende week voor het team van Dragon op Sonoma testen en zal tevens dat weekend in de Indycarwedstrijd aan de start verschijnen. Teameigenaar Jay Penske: “Wij zullen donderdag met Ho Pin Tung testen en hij zal daar tevens voor ons racen. In Las Vegas zal Paul Tracy de auto overnemen. Tracy bevestigde inmiddels zijn deelname aan het evenement in Las Vegas.Paul Tracy: “Eigenlijk zou ik op Sonoma voor het team van Dragon uitkomen, maar we hebben onze plannen gewijzigd. Ho Pin rijdt nu op Sonoma."Ho Pin Tung miste tijdens de Indy 500 de kwalificatie nipt voor het team van Dragon,

Newman Haas in hoger beroep
Het team van Newman Haas en de Spanjaard Oriol Servia zijn tegen de uitslag van de wedstrijd in New Hampshire in hoger beroep gegaan. Servia is ervan overtuigd dat het hoger beroep zal worden toegewezen. De laatste maal dat er voor een Indycarwedstrijd een wedstrijduitslag ter discussie stond, was de Indy 500 in 2002. Paul Tracy verloor achteraf het hoger beroep en Castroneves bleef winnaar.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet