Belcar

Belcar: KS Motorsport in 2006 van start in BTCS en Belcar Original

KS Motorsport legt voor 2006 de lat duidelijk hoog. Het team van Steve Van Bellingen en Koen Leyssens treedt opnieuw met twee BMW Silhouettes aan in de BTCS en zal daarnaast de strijd aangaan in de Belcar Original, waar we het team afgelopen jaar slecht enkele malen aan het werk zagen.

Tekst: Flor Schilte

Hoogtepunten van het seizoen worden zonder twijfel de 12 uur van Spa en vooral de 24 uur van Zolder waar KS Motorsport een podiumplaats te verdedigen heeft. “We staan inderdaad voor een uitdaging”, weet Steve Van Bellingen. “Maar we zijn terdege voorbereid. We hebben ons team op alle vlakken versterkt; zowel sportief, technisch als organisatorisch.”

KS Motorsport verwelkomt niet minder dan vier nieuwe rijders die zowel in de BTCS als Belcar Original zullen aantreden. Armand Essers is een van de nieuwe rijders bij KS Motorsport. In 2003 en 2004 was Essers actief met een Renault Clio van US Carworld Racing in de Touring Cup. Nu stapt de Limburgse aannemer over van de BMW van Robert Dehoen in 2005 naar dit Belgische team. Essers vormt elke wedstrijd met verschillende piloten een equipe.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet