DNRT

DNRT: Sandrino Farini daagt andere notarissen uit in Bedrijvencompetitie 2006In totaal kunnen 6 notariaten deelnemen. Nu dus nog 5. In de Bedrijvencompetitie nemen bedrijven deel uit verschillende branches. Er komen accountants, advocaten, bouwers, hoveniers, grootgrutters en hoteliers. Ook andere beroepsgroepen zijn van harte welkom.
De deelnemers in een branche groep rijden tegen elkaar. En als branchegroep rijden de notarissen weer tegen tegen de accountants en advocaten. En natuurlijk wordt ook gestreden voor de overall overwinning.
De bedrijvencompetitie gaat begin april van start voor 7 endurance wedstrijden van ten minste 4 uur. Een team bestaat bij voorkeur uit 4 man. Slechts een van die 4 man mag een ervaren racer zijn. Die is dan ook de coach.
Er wordt gereden met volledig gelijke Dacia Logan’s. De auto’s staan klaar op het circuit en blijven eigendom dan de organisatie, dus geen hoofdbrekers over de techniek. En niemand kan zijn auto nog net even gelijker maken dan de anderen. Dat is competitie. Jan Lammers, Tom Coronel en vele ervaren racers reden met de Logans en zonder uitzondering kwamen zij de auto uit met een grote glimlach op hun gezicht. Als de Logan voor hen niet te min is, voor wie dan wel? De prijs voor een heel seizoen is verbazend. Kijk op www.wellink.nl of op www.dnrt.nl.
Wij wensen Sandrino Farina veel succes in de strijd tegen de andere notarissen, en de andere branchegroepen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet