DNRT

DNRT: Rensportschool Zandvoort ziet Abraham

De Rensportschool Zandvoort is vijftig jaar. Tijd voor een feestje, vinden Huub Vermeulen, Dick van Iperen, Frank Kerseboom en de medewerkers van het door Rob Slotemaker opgerichte instituut. Op zaterdagmiddag 11 maart vanaf 13:00 uur zijn alle (ex-)cursisten, alle (voormalige) coureurs die hun licentie bij de Rensportschool Zandvoort behaalden, alle (voormalige) instructeurs en zakenrelaties welkom in de Mickey’s Bar op Circuit Park Zandvoort.

Onder het genot van een hapje (misschien wel een paar hapjes) en een drankje (mogelijk een paar drankjes) kunnen (al dan niet sterke) verhalen en anekdotes worden uitgewisseld en herinneringen worden opgehaald. Maar er is meer. De Rensportschool Zandvoort wil ook oud beeldmateriaal vertonen, kijken naar en lachen om bijzondere foto’s uit de oude doos en vrij rijden op het circuit.

Rob Slotemaker en Henk van Zalinge zullen ongetwijfeld vanaf een wolk toekijken en een steeds grotere glimlach tevoorschijn toveren naarmate het gezelliger wordt in de Mickey’s en op het circuit.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet